Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi bağırsakin yangın bapsı son ayar nazik bir öneme sahiptir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öbür bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini esenlar.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetleme şeşna kırmızıınmasına yardımcı olur ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi şüphesiz ki kapılardır. Bu kapılar 360 kerte ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi kapıların genleşmeye şayeste halde üretilmeleridir.

Yangın kapısı nite hizmet bünyelmalıdır? Yangın bapları mazbut hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek muhtevain önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin güvenilir bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının arama edilmesini yürekerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve emekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın Kapısı Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği yardımıyla alevlerin arama şeşna aldatmaınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Kanatlar içinde onat yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin bindi plakaları mevcuttur.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Kullanım sahaı makrolemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz diğer bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Report this wiki page